In de video zie je hoe je code voor het wijzigen van bijvoorbeeld de header- en footer-achtergrondkleur kunt vinden en aanpassen. Ook waar je de aangepaste code opslaat zodat deze niet wordt overschreven bij een update van je WordPress theme.
http://website-coach.nl/theme-aanpassen-beter-niet-via-weergave-editor/
Een andere tip: Wil je een goede start maken met je eigen website?
Of de basis nog eens goed onder de loep nemen?
Meld je dan aan voor de gratis ‘7 stappen SuccesFormule’ op https://website-coach.nl


  2 replies to "Header- en footer-backgroundkleur aanpassen met Custom CSS"

  • yvonne van wilsum

   ik heb als header een foto en deze wil ik graag wijzigen ik doe precies wat u zegt maar het lukt niet ik werk met wordpress en word er moedeloos van. Ondanks uw zeer prettige rustige stem lukt het niet…

  • shekaan

   duidelijke uitleg, helaas, ūüôĀ ik doe precies hetzelfde, en ik zie de verandering wel bij 'inspector' maar als ik de code plak in Custom CSS geeft dit geen effect

Leave a Reply

Your email address will not be published.