Droom jij van hoge bezoekersaantallen op je WordPress-website, maar wil het nog niet zo lukken? Sjoerd van Geelen van fullservice-onlinemarketingbureau Zeo laat je manieren zien om meer bezoekers op je site binnen te halen. Sjoerd vertelt onder meer over SEO en conversieoptimalisatie. Daarbij gaat hij in op onderwerpen als crawlbaarheid en structured data.

Ondernemende mensen helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen, dat is de missie van Hostnet. Begonnen in 1999, en 20 jaar later uitgegroeid tot een van de grootste hostingproviders van Nederland. Hostnet beheert 810.000 domeinnamen en 82.000 websites voor meer dan 280.000 klanten. Naast domeinregistratie, webhosting en online werken, zijn klanten bij Hostnet aan het juiste adres voor managed services en Virtual Private Servers (VPS). Hostnet onderscheidt zich in service door 7 dagen per week voor klanten klaar te staan.

Website: https://www.hostnet.nl
Hostnet Academy: https://academy.hostnet.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Hostnetbv
Instagram: https://www.instagram.com/hostnetbv/
LinkedIn: https://linkedin.com/company/hostnet-bv
Twitter: https://twitter.com/Hostnet
Pinterest: https://nl.pinterest.com/hostnet/


    1 Response to "Meer bezoekers naar je WordPress-website trekken? Zo doe je dat!"

    • VanAllesWat

      Hallo, kan iemand mij helpen? Ik heb op wordpress een site gemaakt. Alleen wil ik graag een plugin hebben dat er boven in je website een balk komt en als je naar onderen scrolt deze balk vol loopt. Zo dat men kan zien hoe ver je nog naar onderen moet. Hoe heet deze plug in? Alvast dank

Leave a Reply

Your email address will not be published.