http://wordpresswebsitemaken.nl voor een volledig overzicht van de handleiding + constant nieuwe updates en wordpress handleidingen!

Een WordPress pagina maken, is een belangrijk onderdeel van het beheren van je (nieuwe) WordPress website.

Gelukkig is het helemaal niet moeilijk (zoals vrijwel alles bij een WordPress website).

Na of tijdens deze video kun je heel makkelijk je eigen wordpress pagina maken.

Een pagina aanmaken binnen wordpress kan op verschillende manieren, we behandelen ze allemaal — stapje voor stapje!


    1 Response to "WordPress Pagina Maken: Een Pagina Aanmaken in WordPress"

    • Monique Dekker

      Hoi Nick! Wat een handige filmpjes allemaal! (: Ik heb alleen een hele specifieke vraag over een website die ik aan het maken ben voor iemand anders. Het gaat om de website joskrikkeart.wordpress.com Daar wil ik onder het kopje 'werk' de mogelijkheden 'groot formaat schilderijen' en klein formaat schilderijen' hebben. Maar wat ik ook probeer, ik krijg alleen maar 'groot formaat schilderijen' als optie als ik met mijn muis op 'werk' sta. Als ik op 'werk' klik, dan krijg ik wel de twee opties.. maar dat is voor de bezoeker niet het makkelijkste… Weet jij hoe dit moet? Ik gebruik het thema Orvis. Alvast bedankt! Groeten, Monique Dekker

Leave a Reply

Your email address will not be published.