Leer hoe je een nieuwe pagina maakt, deze bewerkt en koppelt aan je menu.


  8 replies to "WordPress pagina maken en koppelen aan menu"

  • Antje van Berkel - Perfect Travel Croatia.

   prima en duidelijke uitleg. Net wat ik nodig had.

  • Joep Corstanje

   Welk thema gebruikt u?

  • Lisa Olbert

   Bedankt voor uw video.

  • Ton Bogaard

   Superduidelijke uitleg: heeft me zeer geholpen > bedankt

  • Ilse H

   Weet u hoe je de link moet veranderen als je een read more toevoegd aan je berichten of pagina? Mijn permalinks staan al allebei op bericht, maar iedere keer komt er achter de bericht naam nog #more-30 te staan?

  • Fonskie

   ik heb iets vreemds bij mijn wordpress. Mijn tekst is niet zichtbaar, ik heb geen opties de tekst aan te passen en als ik op het "tekst" balkje klik (dat naast het "visueel" balkje staat) gebeurd er niets. Weet hier iemand meer vanaf?

  • Gerda Soering

   Helemaal te gek, dankjewel voor de uitleg. Las net een blog met allemaal leuke gratis thema's. Erg leuk hoor.
   https://yoo.rs/sarahs.creations/blog/9-gratis-vrouwelijke-wordpress-thema-s-1501926380.html?Ysid=30809

  • Ludwig van osselaer

   sneltoetsen kunnen handig zijn alleen is het zo dat je er 1001 moet kennen. Sneltoetsen in wordpress ,in word,in microsoft en nog zoveel andere programma's .

Leave a Reply

Your email address will not be published.