http://wordpresswebsitemaken.nl/ Een wordpress website maken als leek, zonder technische kennis en binnen 20 minuten.

Webhosting link: http://bit.ly/versiowp

Heb je al een WordPress website? Check http://klantpasta.nl en breng hem naar het volgende level!

In het kader van volledige transparantie: wanneer je via de link webhosting aanschaft, ontvang ik een kleine commissie. Maak je alleen geen zorgen, je betaalt geen cent extra en ik waardeer het enorm ­čÖé

Als je wordpress ge├»nstalleerd hebt, bekijk dan de andere video’s die ik voor je heb opgenomen om alle basis handelingen binnen wordpress te leren: https://www.youtube.com/playlist?list=PLR3YlLndQ1MDKCOzXU5Rou6n4jgdpX3xO (volledig gratis wordpress handleiding)


  10 replies to "WordPress Website Maken – Een WordPress Website Maken Zonder Technische Kennis!"

  • Lucienne de Brabander

   hallo Nick, dank je voor de uitleg. het is goed gegaan alleen heb ik nu geinstalleerd voor een blog terwijl ik een website met wordpress wil maken, kan ik dat nog veranderen? groeten lucienne

  • Donna Kooy

   Bij de link van versio in de beschrijving staat dat je maar 5 domeinen kan hosten. Weet je ook een pakket waar je een onbeperkt aantal domeinen kan hosten?

  • Donna Kooy

   Kost het extra geld om een domeinnaam te registreren bij versio?

  • Lucas Hallatu

   He Nick, gewoon even een berichtje als dank voor de video. Keep up the good work!

  • Massiel Smid

   Hallo Nick, dank voor je overzichtelijke video. Alle stappen heb ik volgens mij goed doorlopen, maar als ik via de bevestigingsmail van WordPress naar de linken van mijn website doorklik kom ik op de website van mijndomein uit. Daar had ik mijn domeinnaam namelijk al eerder geregistreerd. Vraag is: wat doe ik verkeer?

  • Marliesoe

   Ik ben absoluut niet technisch en daarom heb ik gekozen om dit filmpje te volgen. Helaas loopt het bij mij bij Versio helemaal niet goed. Ik kan mij niet inloggen en het heeft een dag geduurd voordat mijn vraag beantwoord werd. Nu heb ik precies gedaan wat er in de mail beschreven stond en ik krijg weer de zelfde fout. Ik hoop dat ik vandaag nog bericht krijgt, maar heel tevreden ben ik niet. 

  • Samuel Verheye

   Zeer overzichtelijke en direct toepasbare introductie, bedankt Nick!

  • mitchellnumber99

   Bedankt! Het is gelukt!

  • mitchellnumber99

   Hey Nick, nadat ik WordPress geïnstalleerd heb wil ik inloggen op de admin login , maar klopt mijn wachtwoord of gebruikersnaam niet. Terwijl ik zeker weet dat deze klopt , ik heb mijn website ongeveer 2/3 uurtjes geleden geactiveerd.
   Mvg,
   Mitchell

  • Vincent van Alphen

   Hoi Nick,

   Hoe kan het zijn dat ik bij web applications geen wordpress ziet staan. Ook als ik laat zoeken komt wordpress niet naar boven. Ik neem aan dat hij gewoon tussen de andere apps moet staan. Ik zie wel andere apps staan behalve WordPress ­čÖü

Leave a Reply

Your email address will not be published.