http://wordpresswebsitemaken.nl/ Een wordpress website maken als leek, zonder technische kennis en binnen 20 minuten.

Webhosting link: http://bit.ly/versiowp

Heb je al een WordPress website? Check http://klantpasta.nl en breng hem naar het volgende level!

In het kader van volledige transparantie: wanneer je via de link webhosting aanschaft, ontvang ik een kleine commissie. Maak je alleen geen zorgen, je betaalt geen cent extra en ik waardeer het enorm 🙂

Als je wordpress geïnstalleerd hebt, bekijk dan de andere video’s die ik voor je heb opgenomen om alle basis handelingen binnen wordpress te leren: https://www.youtube.com/playlist?list=PLR3YlLndQ1MDKCOzXU5Rou6n4jgdpX3xO (volledig gratis wordpress handleiding)


  16 replies to "WordPress Website Maken – Een WordPress Website Maken Zonder Technische Kennis!"

  • Lucienne de Brabander

   hallo Nick, dank je voor de uitleg. het is goed gegaan alleen heb ik nu geinstalleerd voor een blog terwijl ik een website met wordpress wil maken, kan ik dat nog veranderen? groeten lucienne

  • Christian De Vos

   Ik heb deze week een WP- website gemaakt (http://www.zwaenekerke.com) en had niets te maken met versio. Gewoon de richtlijnen van WP volgen en zij zorgen voor de hosting van de website. Makkelijker kan toch niet? Waarom dan nog Versio of andere hosting firma's inschakelen?

  • Donna Kooy

   Bij de link van versio in de beschrijving staat dat je maar 5 domeinen kan hosten. Weet je ook een pakket waar je een onbeperkt aantal domeinen kan hosten?

  • Donna Kooy

   Kost het extra geld om een domeinnaam te registreren bij versio?

  • LRC Croes

   Hey Nick! Ik heb een vraagje. Ik wilde een website maken en ben toen eerst meteen naar WordPress.com gegaan, en heb op die site een domeinnaam gekocht. Denk je dat ik die het beste kan verhuizen naar versio?? Of is een eigen domeinnaam (http://www.naam.com — zonder ' wordpress') ook echt van mij? Ik hoop dat je kan antwoorden 🙂

  • Daisy Hendriks

   Hi Nick, bedankt voor deze Vid! Ik heb alle stappen doorlopen en ik heb een mail gekregen met de volgende informatie

   WordPress v4.2.2 has been installed to:

   http://www.(mijnsitenaam).nl
   http://www.(mijnsitenaam).nl/wp-admin

   Nu krijg ik als ik op de link klik een melding met service not found. Heb jij enig idee hoe dit kan?

   Thanks!

  • Lucas Hallatu

   He Nick, gewoon even een berichtje als dank voor de video. Keep up the good work!

  • Massiel Smid

   Hallo Nick, dank voor je overzichtelijke video. Alle stappen heb ik volgens mij goed doorlopen, maar als ik via de bevestigingsmail van WordPress naar de linken van mijn website doorklik kom ik op de website van mijndomein uit. Daar had ik mijn domeinnaam namelijk al eerder geregistreerd. Vraag is: wat doe ik verkeer?

  • Nick Bijl

   +Rene En Felicia Vis Wat je zegt over de EPP-code klopt. ALS je je domeinnaam wil verhuizen naar Versio. Dat hoeft alleen niet om je domeinnaam te gebruiken. Je hebt van Versio dns gegevens gekregen – en deze kun je invullen bij de host waar je je domeinnaam hebt geregistreerd waardoor je a.h.w. een verbinding tussen de twee maakt 🙂

  • Rene En Felicia Vis

   Gisteren via Versio website aangemaakt. Ik had domeinnaam al eerder gebruikt. Deze is opgezegd. Verhuizing zou geen probleem zijn. Kom nu nog niet op WordPress. Lees nu ergens dat ik EPP-code moet opvragen en dan opgeven bij Versio.. Klopt dit? Prima instructievideo trouwens.  

  • Marliesoe

   Ik ben absoluut niet technisch en daarom heb ik gekozen om dit filmpje te volgen. Helaas loopt het bij mij bij Versio helemaal niet goed. Ik kan mij niet inloggen en het heeft een dag geduurd voordat mijn vraag beantwoord werd. Nu heb ik precies gedaan wat er in de mail beschreven stond en ik krijg weer de zelfde fout. Ik hoop dat ik vandaag nog bericht krijgt, maar heel tevreden ben ik niet. 

  • Samuel Verheye

   Zeer overzichtelijke en direct toepasbare introductie, bedankt Nick!

  • Bryan

   Hallo,

   Ik heb iemand nodig die voor mij een website met wordpress wil maken, ik blijf nu steken bij http://www.voetbalwinkelonline.nl wat er gewoon erg slecht uit ziet. Ik verkoop wel dagelijks veel shirts, maar krijg kritiek op de slechte lay out van mijn website en het niet hebben van IDeal, ook kan ik bij keuzelijsten geen tekstveld selecteren, alleen een gedefinieerde keuze.

   Ik hoop dat u mij wilt helpen, u kunt whatsappen naar 0629870527

   Alvast bedankt,

   Bryan

  • mitchellnumber99

   Bedankt! Het is gelukt!

  • mitchellnumber99

   Hey Nick, nadat ik WordPress geïnstalleerd heb wil ik inloggen op de admin login , maar klopt mijn wachtwoord of gebruikersnaam niet. Terwijl ik zeker weet dat deze klopt , ik heb mijn website ongeveer 2/3 uurtjes geleden geactiveerd.
   Mvg,
   Mitchell

  • Vincent van Alphen

   Hoi Nick,

   Hoe kan het zijn dat ik bij web applications geen wordpress ziet staan. Ook als ik laat zoeken komt wordpress niet naar boven. Ik neem aan dat hij gewoon tussen de andere apps moet staan. Ik zie wel andere apps staan behalve WordPress 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.